Sitemap

Hurtig navigation

Lydafspilleren indlæses...

League of Legends spinoff Arcane blev langt bedre end mange havde forventet, (åbner i ny fane) og endte som et ægte hit på Netflix (#1 i tre uger efter lanceringen og top 10 i 52 lande) og introducerede Riots univers til et bredere publikum.Reaktionen var sådan, at showet er blevet bekræftet for en anden sæson (åbner i ny fane), og Riot har købt en del af animationsstudiet (åbner i ny fane) bagved.

Nu har Riot annonceret 'Bridging the Rift', en dokumentar om tilblivelsen af ​​Arcane.Fem afsnit vil blive udsendt på YouTube, uploadet i en ugentlig kadence fra torsdag den 4. august og fremefter kl. 16.00 BST / 8.00 PT / 11.00 ET.En trailer til serien er ovenfor.

Doktoren lover at gå bag kulisserne på skabelsen af ​​showet fra starten af ​​processen og frem til den globale udgivelse.Som en af ​​skaberne bemærker i traileren: "Der er nok videospil, hvor publikum beder om en film eller et show i årevis og årevis... og så er det surt."

Nå, Arcane var ikke suttet, og den har endda hentet gonger: den vandt for nylig ni Annie Awards, og er klar til flere ved Emmies senere i år.Nok min yndlingsting ved Arcane er dog, at i ugerne efter udgivelsen af ​​showet, steg plukraten for de involverede LoL-karakterer (åbner i ny fane).

Anden sæson har endnu ikke en udgivelsesdato, men her er alt, hvad vi ved om den (åbner i ny fane).

Alle kategorier: Nyheder